Groepslive dag -

Verkopen vanuit verbinding

Maandag 13 Maart - 10:00-15:00

In één dag actief aan de slag om vanuit verbinding te gaan verkopen

Verkopen vanuit verbinding?

Verkopen vanuit verbinding houd letterlijk in dat jij je focus hebt op duurzame langdurige klantrelatie 's opbouwen. Dat jij je leads begeleid om klant bij jou te worden op een verbindende wijze. Hierdoor voelt een lead zich gezien en gehoord. Waardoor ze eerder het vertrouwen voelen om met jou aan de slag te gaan


  • Je gaat direct actief aan de slag met : Het bereiken en activeren van je doelgroep. 
  • Je ontdekt hoe je vanuit interactie een meeting in kunt plannen.
  • Je krijgt training en inzichten hoe je jouw meeting niet als een salesgesprek laat voelen.
  • Je ontdekt hoe je vanuit verbinding kunt gaan verkopen. 

We werden direct tot actie aan gezet. De actie laat je beseffen dat je het gewoon moet doen, want actie zorgt voor resultaat. Het resultaat was dat ik uiteindelijk leuke gesprekken had in mijn DM. In de middag hebben we goede tips van Sietse ontvangen voor sales gesprekken zonder ze als sales te laten voelen voor zowel mijn klant als voor mezelf.  Oprecht verkopen vanuit verbinding, waar ik me goed bij voel. Ik ga er verder mee aan de slag en neem alles van vandaag mee in al mijn gesprekken. Dank je wel, Carolien en Sietse!

Mariëlle Vos - De winstbouwer

Een hele mooie inspirerende dag gehad. We gingen direct in de praktijk aan de slag gaat waardoor er ook al snel resultaat kwam. Zo heb ik gedurende de live dag al met meerdere potentiële klanten gesprekken mogen voeren. Vandaag heb ik veel mogen leren en voelde ik me echt gezien door zowel Carolien als Sietse. Ze zijn een waardevolle aanvulling op elkaar en helpen je als ondernemer echt verder!

Fleur Hakken - Stiefmoedercoach

Actief aan de slag om je doelgroep te bereiken

Je gaat in de ochtend direct aan de slag om je doelgroep te bereiken. Vanaf het begin word je actief aan de slag gezet. Hierdoor zie je hoe je snel en simpel dit kunt gaan doen. 

Je ontdekt hoe je meetings in kunt plannen. 

We nemen je mee hoe je vanuit verbinding mensen kunt uitnodigen voor een meeting met jou. Deze meeting is een soort coachcall die mensen oprecht verder helpt. 

Verkopen vanuit verbinding

Je krijgt inzichten en tips hoe je vanuit verbinding kunt verkopen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen in je verkoop. We gaan je exact uitleggen hoe je een meeting kunt opbouwen en uiteindelijk ook echt klanten uit deze meetings kunt halen. 

799

€499,-

Praktische informatie : 

  • Een kleinschalige groepstraining bij ons op kantoor.
  • Je gaat direct actief aan de slag met verkopen vanuit verbinding
  • Je word gemotiveerd en geïnspireerd om sales eens op een vernieuwde manier te doen.

Wij bouwen aan een band met je klant

Veel ondernemers bouwen wel aan een e-maillijst of aan een klantenbestand alleen vergeten ze oprechte aandacht te geven. Doordat je druk bent met je werk blijft een klantrelatie opbouwen vaak liggen. Wij werken als coach voor jou en richten ons vooral in het gesprek om echt te luisteren naar je klant. Waardoor hij zich gezien en gehoord voelt. Wij vragen naar feedback over je huidige dienst/product wat weer enorm waardevol is voor jou. We geven ze inzichten, tips en onderzoeken naar een hulpvraag. Als er een hulpvraag is bieden wij ze een kans om bij jou op te kunnen schalen naar een volgend product. Alles zetten wij voor jou overzichtelijk in een goed CRM systeem.